Land Rover marchează a 70-a aniversare cu o versiune specială a modelului Defender

Cu prilejul aniversării de 70 de ani a mărcii, Land Rover a anunţat o ediţie limitată de 150 unităţi a noului model Defender Works cu un motor V8.

Defender Works V8 acordă un omagiu modelelor timpurii de mare putere, ca Defender Seria III Stage 1 V8 din 1979 şi Defender 90 50th anniversary, care astăzi sunt foarte căutate de amatorii mărcii.
Defender Works V8 va fi cea mai puternică şi cea mai rapidă versiune creată vreodată de Land Rover. Motorul V8 de 5 litri cu aspirare naturală produce 405 CP şi un cuplu de 515 Nm. În comparație, Defender cu motor 2.2 diesel produce doar 122 CP şi 360 Nm. Motorul va fi cuplat la o cutie automată de origine ZF cu 8 trepte, care va avea şi regim sport. Works V8 va primi un sistem de frânare şi suspensie performante, Jante exclusive din aliaj uşor de 18 inch şi cauciuri cu mărimea de 265/65/18.
Exteriorul poate îmbrăca una din cele 8 culori disponibile în contrast cu culoarea neagră în care sunt suflate acoperișul, arcurile roților și grila din față. Mânerele ușilor, capacul de la rezervor și inscripția Defender de pe capotă sunt fabricate din aluminiu prelucrat. Completează exteriorul mașinii blocurile optice full-LED.
Interiorul este dominat de piele Windsor care acoperă bordul automobilului, panourile ușilor și scaunele sport de la Recaro.

Prețul Defender Works V8 în Marea Britanie va începe de la 150,000 lire.

Unele elemente inspirate de la Defender Works V8 vor fi disponibile pentru achiziție şi pentru alte versiuni.
0
2,442
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!