Mercedes-Benz A-Class va avea o parte frontală identică cu cea a noului CLS

Noua generație a hatchback-ului compact Mercedes-Benz A-Class va fi prezentată la un eveniment special din Amsterdam, iar publicul larg va putea face cunoștință cu noul model la Salonul Auto de la Geneva. Până atunci, germanii publică mai multe imagini de teasing, iar cu ultima imagine au deconspirat designul părții frontale al noului model.

Imaginea a fost publicată pe pagina oficială Mercedes-Benz din rețeaua de socializare Facebook, însă, producătorul din Stuttgart nu a oferit informații noi despre viitorul hatchback.
Mai devreme, la finele lunii noiembrie 2017, compania prezenta interiorul noului model. A-Class va beneficia de un design al habitaclului comun cu modelele mai mari din gama Mercedes-Benz, și va putea fi echipat, opțional, cu două ecrane imense de 10.2 inch, unul al sistemului multimedia și unul al planșei de bord digitale. Noua imagine publicată de către producător arată că A-Class va avea și o parte frontală identică cu cea a noului "coupe cu 4 uși" Mercedes-Benz CLS, cu blocuri optice cu același design. Noua generație a hatchback-ului va avea și o versiune dinamică cu sigla AMG, care este poreclită la uzină "prădătorul", și va dezvolta peste 400 CP.
0
1,950
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!