Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Mercedes-Benz X-Class este gata pentru călătorii cu noile opţiuni oferite de Tischer

Mercedes-Benz alintă amatorii de odihnă la aer liber printre clienţii săi cu versiunea specială V-Class Marco Polo, iar acum van-ului turistic se va alătura şi pick-up-ul Mercedes-Benz X-Class cu noile opţiuni destinate călătoriilor. Setul de actualizări nu este oferit de către producătorul din Stuttgart, ci de compania germană Tischer, specializată pe astfel de opţiuni pentru mai multe SUV-uri, printre care Ford Ranger, Isuzu D-Max, Land Rover Defender, Toyota Hilux, Volkswagen Amarok şi Nissan Navara, pe baza căruia este construit şi noul X-Class.
Printre opţiuni se enumeră o cabină demontabilă cu o înălţime de până la 2 metri, în interiorul căruia îşi face loc un pat într-o nişă de 1.5 metri, situată deasupra acoperişului pick-up-ului, şi un spaţiu destinat pregătirii mâncărurilor cu un aragaz cu 3 arzătoare alimentate cu gaz şi o masă cu 3 locuri. În caz de necesitate, cele 3 scaune pot fi fără mult efort transformate într-un pat adiţional. În cabină mai este prevăzut şi un mini-baie cu duş, lavoar şi toaletă.
Un alt set de opţiuni este oferit de compania germană VanEssa, care este în sine o bucătărie mobilă complet funcţională, care include o cutie frigorifică şi boxe pentru alimente şi vase.
Noile opţiuni vor fi prezentate publicului între 13 şi 21 ianuarie la expoziţia CMT (Caravan, Motor, Touristik) din Stuttgart.
0
782
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!