Mercedes-Benz a anunţat oficial data premierei noii generaţii Mercedes-Benz G-Class!

Germanii au publicat un nou teaser video, prin care au şi anunţat oficial data premierei viitoarei generaţii a SUV-ului legendar Mercedes-Benz G-Class! Mai devreme, producătorul din Stuttgart a publicat imaginile oficiale cu interiorul viitorului model, care a devenit mai luxos şi confortabil.
Despre exteriorul viitorului model nu se ştie prea multe. La sigur, viitorul Gelandewagen va avea un design exterior pătrăţos, asemănător modelului precedent, care nu a suferit schimbări majore a stilului încă din 1979! La interior noul SUV va fi mai spaţios, iar acest lucru îl vor simţi în primul rând pasagerii din spate, care vor beneficia de 15 cm de spaţiu adiţional pentru picioare! G-Class va oferi un design şi un confort similar celor mai noi modele din gama Mercedes-Benz şi se va bucura de o planşă de bord digitală, ecran imens a sistemului multimedia şi comenzi tactile pe volan şi pe tunelul central, preluate de la modelele actuale, însă va păstra şi o brutalitate în aspectul prizelor de aer şi a consolei centrale.
Noul Mercedes-Benz G-Class va rămâne un tot-teren adevărat, fiind bazat pe cadru dur, iar suspensia din faţă va fi una independentă la noua generaţie, fapt ce promite un şofat mai dinamic! Prezentarea noului Gelandewagen va avea loc pe 15 ianuarie 2018!
0
2,495
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!