Noua generație Volkswagen Golf va fi lansată în vara 2019

Până la lansarea celei de-a opta generație Volkswagen Golf au rămas 75 săptămâni – anunțul a fost făcut la ședința Golf 8 Supplier Summit organizată de Volkswagen, sau la sfârșitul lunii iunie al anului 2019. Noua generație a hatchback-ului compact va fi produsă în continuare la uzina germanilor din Wolfsburg, în prezent această uzină produce circa 2,000 exemplare Golf 7 în fiecare zi.
La Summit au participat 180 manageri de vârf al 120 furnizori de piese și articole pentru acest model. A fost declarat că producătorul a luat decizia de a prelungi contractele cu majoritatea furnizorilor existenți, iar viitoarea generație Golf va fi una de importanță maximă pentru marcă, împreună cu viitoarea serie I.D. Dezvoltarea noului model deja este în toi, iar în până la lansare în proiect vor fi investiți în total 1.8 miliarde euro.
Viitorul Golf va aduce producătorul german în epoca automobilelor "complet conectate la spațiul web și cu sisteme avansate de pilot automat". În prezent, Volkswagen Golf este comercializat în 108 țări ale lumii, iar din momentul apariției sale în 1974, au fost vândute peste 35 milioane exemplare. Modelul este unul de importanță maximă nu doar pentru producător aparte, ci și pentru întregul concern. Golf dictează standardele clasei automobilelor compacte, fiind un adevărat bestseller în acest segment, iar unii jurnaliști și pasionați de automobile numesc clasa C chiar Golf-Class.
0
1,777
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!