Noua generație Volkswagen Jetta a debutat la Detroit

Noua, cea de-a șaptea generație, Volkswagen Jetta și-a serbat premiera la Salonul Auto de la Detroit! Sedanul este construit pe o nouă platformă, a crescut în dimensiuni și oferă cele mai noi tehnologii din portofoliul Volkswagen la bord!
Fiind counstruită pe platforma modulară MQB, pe care o împarte cu mai multe modele din gama Volkswagen, precum noile Arteon, Golf și Tiguan, noua Jetta măsoară în lungime 4,702 mm (+43 mm), în lățime 1,799 mm (+21 mm) și are un ampatament de 2,686 mm (+35 mm). De mai mult spațiu adițional se vor bucura pasagerii din spate, iar volumul portbagajului a rămas același – 510 litri.
Pentru început, pe piața americană va fi disponibilă o singură motorizare – 1.4 TSI cu 150 CP la activ. Motorul se va cupla la o cutie manuală cu 6 trepte sau, opțional, la noua cutie automată cu 8 rapoarte, care înlocuiește cutia robotizată DSG cu 6 trepte și dublu ambreiaj.
Deja în dotarea incipientă noua Jetta va dispune de lumini de ti de tip LED, iar opțional va fi disponibilă o planșă de bord digitală, cruise control adaptiv, sistem audio Beats de 400 W, scaune cu încălzire și ventilare, sistem de menținere a benzii de circulație, sistem de monitorizare a unghiurilor oarbe, iluminare adaptivă și lumină ambientală cu mai multe nuanțe – pentru prima dată pe acest model. De asemenea sedanul se bucură de cel mai nou sistem multimedia cu ecran tactil.
Noua Volkswagen Jetta va fi lansată mai întâi de toate pe piața din Mexic în prima jumătate al acestui an. În cea de-a doua jumătate Jetta va fi disponibilă pe piața SUA. Termenii apariției, cât și prețurile pentru noile modele pe alte piețe nu a fost dezvăluite.
0
2,845
GALERIE FOTO (19 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!