Noul Volvo V60 va fi prezentat la Geneva?

Noua generație a break-ului Volvo V60 va fi prezentată până la premiera sedanului, iar debutul ar putea avea loc chiar la Salonul Auto de la Geneva în martie curent, scrie revista britanică Autocar.
Viitorul Volvo V60 va avea un design foarte apropiat break-ului mai mare din gama Volvo – V90, fiind construit pe platforma SPA și conformându-se limbajului stilistic al mărcii. Sub capota break-ului se așteaptă motoarele turboaspirate deja cunoscute după modelele mai mari, de 2.0 litri, cu 4 cilindri în linie, alimentate cu benzină și motorină și putere cuprinsă între 130 și 400 CP. Va fi disponibilă, cel puțin, și două variante cu propulsie hibridă, una incipientă, ce va combina unitatea pe benzină de 1.5 litri cu un motor electric, și una de top, T8, ce va avea la bază benzinarul turboaspirat de 2.0 litri și va livra peste 400, devenind un rival de temut pentru Audi S4 și Mercedes-AMG C43.
Cumpărătorii vor alege între 3 nivele de echipări: Momentum, Inscription și R-Design. Mai târziu listei de echipări s-ar putea alătura versiunea incipientă Kinetik. Nu va lipsi nici varianta Cross Country a break-ului, cu capacități sporite de trecere. Nu se știe, însă, ce soartă va avea această versiune a sedanului S60, care nu se bucură de o cerere competitivă pe piață. Sedanul va fi prezentat ceva mai târziu, iar pe piață ambele modele vor fi lansate până la finele anului curent, sau la începutul anului 2019.
0
2,426
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!