Premieră: KIA K5/Optima facelift

În Coreea de Sud a fost prezentată versiunea actualizată KIA K5, care poartă denumirea Optima pe alte piețe, inclusiv cea din Republica Moldova. Sedanul a primit un design exterior împrospătat, opțiuni noi și alte elemente la habitaclu.
La partea frontală își face loc o altă grilă a radiatorului, o nouă bară de protecție cu prize de aer mai mari și lumini de zi de tip LED de o altă formă (aparent, preluate de la Hyundai Sonata facelift, cu care K5/Optima împarte platforma). Blocurile optice față, opțional, acum pot fi full-LED. La posterior sedanul are o bară de protecție ușor retușată și un alt desen al blocurilor optice. Afară de aceste schimbări, pentru noul K5 sunt disponibile jante din aliaj cu design nou cu dimensiuni cuprinse între 16 și 18 inch.
La interior este prezent un volan nou, preluat de la SUV-ul actualizat Sorento Prime. Sedanul a primit un alt sistem multimedia cu comenzi vocale și, pentru prima dată, poate fi dotat cu lumină ambientală de mai multe nuanțe. În dotările de top va fi disponibil sistemul audio KRELL. Afară de aceasta, KIA K5 facelift are și iluminare reflectorizantă pe portiere cu inscripția modelului. În lista opțiunilor sunt incluse cruise-control adaptiv, sistem de menținere a benzii de circulație și sistem de supraveghere video la 360 grade.
KIA K5 este disponibil pentru comandă pe piața sud-coreeană, iar mai târziu producătorul va prezenta și versiunea actualizată a sedanului similar Optima care, dacă nu va fi identic versiunii sud-coreene, va beneficia de îmbunătățiri asemănătoare.
0
2,786
GALERIE FOTO (23 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!