Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Renault a prezentat ediţia specială Clio RS 18, dedicată bolidului francezilor din Formula 1

Renault a prezentat ediţia specială limită a hatchback-ului de performanţă, dedicată bolidului echipei franceze care va participa la campionatul Formula 1 în 2018, Clio RS 18.
Modelul ediţiei speciale nu a primit elemente exterioare speciale, care l-ar diferenţia de versiunea standard Clio RS, pe care se bazează, dar va este vopsit într-o nuanţă specială neagră cu accente de culoare galbenă pe bara de protecţie faţă, şi pe pragurile laterale.
La interior îşi fac loc scaune sport cu tapiţerie combinată de piele şi alcantara şi volanul special îmbrăcat în aceleaşi materiale. Pe pragurile interioare se găsesc inserţii cu inscripţia denumirii ediţiei limitate.
La baza ediţiei speciale a compactei stă versiunea de top Trophy. Sub capota Renault Clio RS 18 se află unitatea turboaspirată de 1.6 litri, care dezvoltă 220 CP şi 280 Nm, dotat cu funcţia Torque Boost, care oferă un surplus de 20 Nm pentru o perioadă scurtă de timp. Modelul este echipat cu sistemul de eşapament mai "melodios" Akrapovic, oferit opţional pentru versiunile standard. Faţă de versiunile standard, Clio RS 18 are o suspensie cu alte amortizatoare, "coborâtă" cu 20 mm pe puntea faţă şi cu 10 mm pe puntea spate.
Vânzările Renault Clio RS 18 vor începe în prima jumătate al acestui an. Preţurile şi tirajul ediţiei limitate nu au fost numite.
0
507
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!