SSC a prezentat un teaser cu viitorul său hyper-car!

Producătorul SSC North America, cunoscut în trecut ca Shelby Super Cars, a publicat teaser-ul viitorului său hyper-car, care va fi prezentat publicului în acest an. Afară de unica imagine producătorul nu a oferit informaţii adiţionale despre proiect, însă designul hyper-car-ului aminteşte de super-car-ul conceptual SSC Tuatara prezentat cu peste 7 ani mai devreme.
Pentru prima dată SSC Tuatara a fost prezentat la Salonul Auto de la Shanghai în 2011, pentru ca mai apoi să fie prezentat interiorul hyper-car-ului la Salonul Auto de la Dubai. Tot atunci maşina a înregistrat 10 comenzi, iar preţul declarat constituia circa 1 milion dolari.
În 2013 producătorul oferea ultima porție de informaţii despre hyper-car-ul său. Atunci SSC anunţa că a finalizat testele motorului viitorului hyper-car, care este un V8 de 6.9 litri cu 2 turbocompresoare, ce livrează între 1,370 şi 1,700 CP, în dependenţă de combustibilul folosit. Se anunţa că Tuatara va putea accelera până la 96 km/h (60 mile/h) în 2.5 secunde, iar viteza maximă va fi limitată la 442 km/h – rezultate record pentru acei ani. De la bun început se preconiza lansarea primelor modele de serie în 2015, iar mai târziu producătorul a încetat să ofere informaţii despre proiectul său.
0
1,878
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!