Tesla a dat startul comenzilor pentru camionul său în Europa

Tesla a dat startul comenzilor pentru primul său camion electric Tesla Semi în cel puţin 3 ţări europene – Marea Britanie, Norvegia şi Olanda.
Clienţii nu s-au făcut aşteptaţi mult timp – o companie norvegiană, numită Asko, a plasat o comandă de 10 unităţi Tesla Semi şi a comunicat că mai târziu este interesată să achiziţioneze şi mai multe exemplare, în dependenţă de experienţa de exploatare, iar asta în ciuda faptului că versiunea camionului destinat pieţei europene încă nu a fost dezvăluită, care ar trebui să fie adaptat în corespundere cu legislaţia europeană.
Tesla Semi va fi oferit în Europa cu două variante de autonomie: de 500 km şi 800 km. Versiunea incipientă are în Marea Britanie va avea un preţ de 110 mii lire sterline (sau circa 123 mii euro), pe când pentru dotarea de top se va cere 140 mii lire sterline (sau circa 157 mii euro).
Comenzile pe piețele din SUA şi Canada au fost deja deschise, iar primele exemplare vor fi livrate clienţilor până la finele aunului 2019. Cele mai mari comenzi pentru camionul electric au fost plasate de către companiile PepsiCo şi UPS, care au comandat 100 şi, respectiv, 125 unităţi Tesla Semi.
1
2,337
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!