Toyota a prezentat cea mai accesibilă versiune Land Cruiser Prado

Cea mai accesibilă versiune a off-roader-ului Toyota Land Cruiser Prado a fost prezentată de un dealer a mărcii nipone din Marea Britanie. Producătorul caracterizează versiunea drept una utilitară și i-a atribuit denumirea Land Cruiser Utility.
De fapt, dotarea incipientă nu este lipsită în totalitate de sisteme necesare la bord, aceasta va avea în mod standard cruise control, sistem smart-key, aer condiționat și asistenți de urcare și coborâre în pantă. Sistemul audio este înzestrat cu 6 difuzoare și conexiune Bluetooth. Siguranța pasivă va fi asigurată de 5 airbag-uri la bord. Totodată blocurile optice nu mai sunt atât de arătoase, fiind lipsite de luminile de zi de tip LED.
Versiunea va fi oferită în două versiuni: cu 3 și 5 uși. Sub capota Land Cruiser Utility își va face loc doar unitatea diesel D-4D de 2.8 litri, ce livrează 177 CP și 450 Nm. Pentru versiunea cu 3 uși este prevăzută o cutie manuală, iar pentru cea cu 5 uși, opțional, va fi oferită și o cutie automată.
În Marea Britanie prețurile pentru versiunea utilitară vor începe de la 32,795 lire sterline, iar pentru versiunea cu 5 uși se va cere puțin peste 34 mii lire sterline. Modelul actualizat a off-roader-ului nipon a fost prezentat în septembrie 2017 la Salonul Auto de la Frankfurt. Noul tot-teren a crescut în lungime cu 60 mm și a păstrat construcția pe cadru dur.
0
2,354
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!