Toyota va lansa noua generaţie Tundra în viitorul apropiat!

Piaţa nord-americană este una prioritară pentru pick-up-ul de dimensiuni mari Toyota Tundra, unde aceste automobile se bucură de cea mai mare cerere la nivel global, de altfel. Actuala generaţie Toyota Tundra se produce din 2007, iar lansarea unei noi generaţii ar fi una din priorităţile companiei nipone pe termen scurt, a declarat vice-preşedintele diviziunii americane Toyota Jack Hollis.
Actuala generaţie Toyota Tundra nu se poate lăuda cu o cerere prea mare şi este vândută anual în circa 117 mii exemplare, pe când rivalul principal Ford F-150 înregistrează vânzări semnificativ mai mari. Lucrurile se vor agrava şi cu prezentarea pick-up-urilor actualizate Chevrolet şi Ram, la Salonul Auto de la Detroit din ianuarie curent. Hollis a declarat că compania încearcă să identifice, în prezent, designul potrivit pentru viitorul model. Chiar dacă se vinde mai rău decât concurenţii americani, Tundra depășește, rivalul său nipon Nissan Titan, care este mai nou decât pick-up-ul Toyota.
Totodată, Hollis a mai adăugat că până la lansarea noului Tundra, va fi actualizat pick—up-ul de dimensiuni medii Tacoma, care este şi unul dintre cele mai vândute modele din clasa sa pe piaţa nord-americană. Când va apărea, însă, noua Tundra nu se ştie exact, căci vice-preşedintele diviziunii americane a declarat că nici facelift-ul Tacoma nu va fi prezentat în acest an. În schimb, Hollis a dat de înţeles că în următorii 2 ani ar putea fi prezentată întruchiparea de serie a conceptului Toyota FT-AC, prezentat recent la Salonul Auto de la Los-Angeles.
0
2,210
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!