Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Viitorul Mercedes-Benz SL va avea propulsie hibridă cu 800 CP la activ

30 Ianuarie 2018 - 13:19
Denis Godorozea
Mercedes-Benz analizează posibilitatea echipării viitoarei generații SL cu propulsie hibridă. De fapt, de propulsie hibridă vor beneficia, cu siguranță, toate modelele noi al mărcii germane, în dorința de a corespunde normelor ecologice și de a avansa în tehnologiile electrice. În cazul viitoroarei decapotabile, însă, versiunea hibridă va fi și cea de top și va livra o putere impunătoare.
Mercedes-Benz SL este situat în topul modelelor cu 2 uși a producătorului german, iar tendința de ultimă vreme de a lansa modelele de performanță sub sigla Mercedes-AMG ar putea duce la scoaterea viitorului SL din gama Mercedes-Benz în totalitate. Afară de aceasta, în presa occidentală se vorbește că viitorul SL ar putea fi lipsit de acoperiș metalic, în favoarea unui textil, și să benificieze de două locuri adiționale la bord.

Cu sigla Mercedes-AMG, viitorul SL va avea sub capotă unitatea pe benzină cu 6 cilindri în linie și 435 CP la activ. Aceasta va fi urmată de două versiuni ai unității V8 cu 522 și, respectiv, 612 CP la activ, iar versiunea de top va avea propulsie hibridă, ce va îmbina motorul twin-turbo V8 de 4.0 litri și un motor electric, și va dispune de 800 CP și 1,000 Nm la activ. De acest propulsor va beneficia și viitorul coupe cu 4 uși Mercedes-AMG GT, care va ocupa locul versiunilor de top Mercedes-Benz CLS și va concura direct cu Porsche Panamera.
Viitorul SL va fi lansat pe piață în 2021 și va putea fi echipat cu suspensie pneumatică cu mai multe regimuri de condus și sistem de tracțiune integrală 4MATIC. La interior, cu siguranță, își va face loc noul sistem multimedia Mercedes-Benz cu ecran de 10.2 inch și cu un ecran de aceleași dimensiuni pentru planșa de bord digitală.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter