ABT Sportsline prezintă viziunea sa a unui crossover performant cu pachetul de tuning pentru Audi SQ5

Atelierul german de tuning ABT Sportsline a prezentat pachetul de modificări pentru crossover-ul de performanță Audi SQ5. Tradițional, modelul german a primit un nou kit aerodinamic exterior, materiale exclusiviste la interior și modificări a substratului tehnic pentru rezultate mai impresionante la accelerare.
Modificările executate de specialiștii ABT Sportsline sub capota SQ5 au oferit unității V6 de 3.0 litri un surplus de 71 CP și 50 Nm, crossover-ul performant dezvoltă acum 425 CP și 550 Nm. Versiunea "standard" poate accelera din loc până la 100 km/h în 5.4 secunde și, deși tunerii de la ABT nu au specificat rezultatele versiunii modificate, grație surplusului de putere acesta va fi nițel mai rapid.
La exterior Audi SQ5 modificat de ABT Sportsline va avea un splitter frontal, praguri laterale evazate, precum și un spoiler și un splitter la posterior. Designul exterior este condimentat de jantele speciale de 22 inch. La interior vor fi disponibile materiale precum Alcantara, piele perforată și inserții din fibră de carbon.
0
2,387
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!