Atelierul Edo Competition stoarce din Mercedes-AMG GT R 670 CP și 780 Nm!

Mercedes-AMG GT este un sport-car de-a dreptul spectaculos. În variantele de serie de top acesta poate atinge viteze maxime de 318 km/h, accelerând până la 96 km/h (60 mph) în 3.5 secunde! Iar pentru cei, ce nu prea sunt impresionați de aceste indicatoare, cei de la Edo Competition au pregătit un răspuns pe cinste.
În mod standard, Mercedes-AMG GT este oferit de către producător în trei variante de putere: GT S cu 522 CP, GT C cu 557 CP și GT R cu 585 CP la activ. În toate cazurile sport-car-ul german vine echipat cu același motor twin-turbo V8 de 4.0 litri. Însă, în cazul că și varianta de top nu pare într-atât de impresionantă, atunci atelierul german Edo Competition propune un set de tuning pentru Mercedes-AMG GT R, ce vine să stoarcă din motor 670 CP și 780 Nm cuplu maxim (+75 Nm) – chiar mai mult decât versiunea de curse Mercedes-AMG GT3, echipată cu motorul V8 de 6.2 litri, preluat de la SLS AMG!
Afară de propulsorul modificat, tunerii germani vor modifica suspensia automobilului, micșorând garda la sol cu 25 mm la partea frontală și 20 mm la posterior. De asemenea, inginerii promit că modelul modificat va avea și un sunet al sistemului de emisie mai suculent.
Drept rezultat al modificărilor, Mercedes-AMG GT R trecut prin mâinile celor de la Edo Competition poate atinge viteze de până la 340 km/h, însă tunerii nu au dezvăluit viteza de accelerație până la 100 km/h. Nu a fost numit nici prețul pentru modificările oferite.
0
2,200
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!