Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Audi lansează versiunea RS6 Nogaro Edition în colaborare cu ABT Sportsline

Audi lansează versiunea de top a break-ului RS6 – Nogaro Edition – în colaborare cu atelierul de tuning ABT Sportsline. Break-urile ediției speciale vor beneficia de nuanța Nogaro Blue și aduce omagiu legendarei Audi RS2 din 1994.
La exterior Audi RS6 Nogaro Edition a primit inserții contrastante de culoare neagră, iar exteriorul este condimentat de jantele din aliaj de 21 inch cu desing special, iar sunetul eșapamentului este asigurat de sistemul RS din titan.
Inginerii Audi și cei de la ABT Sportsline au pus mână la mână și au stors din unitatea V8 TFSI peste 700 CP și 880 Nm cuplu maxim (contra celor 700 Nm la versiunea standard RS6). Datorită acestor modificări, break-ul monstruos poate accelera până la 100 km/h în doar 3.7 secunde, viteza maximă fiind limitată electronic la 250 km/h, iar cu pachetul Dynamic Package Plus break-ul poate atinge viteze de până la 320 km/h.
Audi RS6 Nogaro Edition deja poate fi comandată în Germania contra prețului de 124,000 euro în varianta de bază, iar contra sumei de 130,000 euro clienții vor beneficia de un interior căptușit în Alcantara cu accente de culoare albastră. Ediția limitată Audi RS6 va beneficia de sigle "Nogaro Edition", pentru a sublinia caracterul special al break-ului, iar fiecare exemplar va avea pe caroserie câte o placă cu numărul de ordine a modelului produs.
0
751
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!