Break-ul Mazda6 a primit un facelift similar sedanului

Nava amiral al niponilor, sedanul Mazda6, și-a serbat premiera oficială la Salonul Auto de la Los-Angeles cu câteva luni mai devreme, iar în martie la Geneva niponii vor aduce versiunea care pune accentul pe piața europeană, break-ul Mazda6 facelift.
Actuala generație al modelului de top Mazda este produsă din 2012. Seria a trecut printr-un facelift în 2014, după care în noiembrie 2017 a primit un design retușat la exterior și un habitaclu puțin modificat. Noua generație ar putea apărea în următorii 2 ani, iar niponii încearcă să atragă mai mulți clienți prin noul facelift. La partea frontală Mazda6 este identică sedanului, primind o bară de protecție, grilă a radiatorului și blocuri optice modificate. Ca și sedanul, break-ul va avea o izolare fonică îmbunătățită, cu materiale la bord de calitate mai înaltă. Vor fi disponibile și tehnologii noi, printre care, pentru prima dată, un head-up display și sistem de supraveghere la 360 grade. Scaunele din față vor beneficia de ventilare.
Afară de noile Mazda6 facelift și Mazda6 Wagon facelift niponii vor aduce la Geneva conceptele Vision Coupe și Kai, pentru a demonstra încă o dată capacitățile sale și direcția de dezvoltare a limbajului stilistic al mărcii în viitor. De asemenea va fi prezentat noul propulsor pe benzină Skyactiv-X, unde combustia are loc prin comprimare, precum la motoarele diesel.
0
1,684
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!