Diviziunea M al celor de la BMW va lansa un model nou, pentru a concura cu Audi RS3 și Mercedes-AMG CLA 45

Bavarezii lucrează la viitorul liftback BMW Seria 2 care, ulterior, va avea și o versiune de performanță cu sigla M. Modelul va concura pe piață cu Audi RS3 și Mercedes-AMG CLA 45.
Noul BMW Seria 2 Gran Coupe va fi lansat în 2019. Acesta va avea un design exterior inspirat de la BMW Concept Compact Sedan, prezentat în China în 2015. Cea mai curioasă versiune a viitorului coupe cu 4 uși este anume cea dezvoltată de diviziunea M a bavarezilor, care va avea tracțiune pe puntea spate – amintim că modelul standard va avea standard tracțiune față, ca și celelalte modele din Seria 1 și 2, cu care acesta va împărți platforma UKL. Sub capota noului model se va amplasa unitatea turboaspirată de 3.0 litri cu 6 cilindri în linie, preluată de la BMW M2, și va dezvolta circa 370 CP și 465 Nm. Motorul se va cupla fie la o cutie manuală cu 6 trepte, fie la una robotizată cu 7 rapoarte și dublu ambreiaj.
Sub capota versiunilor standard BMW Seria 2 Gran Coupe vor fi instalate motoare mai puțin performante, cu 3 și 4 cilindri, cu un volum cuprins între 1.5 și 2.0 litri. Modelul va beneficia și de o propulsie hibridă, ce va îmbina unitatea cu 3 cilindri de 1.5 litri și un motor electric, montat în blocul transmisiei. Această versiunea ar putea parcurge până la 50 km doar cu energie electrică.
0
2,380
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!