Fast & Furious Live: spectacolul pe care ai vrea să-l vezi

La sfârșitul lunii ianuarie în Londra a avut loc premiera unui spectacol epic, bazat pe seria filmelor Fast & Furous. La premieră a asistat chiar și starul pelicolelor americane Vin Diesel. Spectacolul este organizat de 3 entuziaști britanici inspirați de cele 8 filme de succes, iar mai târziu spectacolul va fi prezentat în mai multe țări ale lumii.
Chiar dacă ar părea imposibil, spectacolul de 2 ore repetă cele mai captivante și memorizante scene a filmelor cu aceeași denumire.
Spectatorii au admirat scenele curselor din prima parte a seriei americane cu eroii Dominic Toretto și Brian O’Conner la volanul modelelor modificate Dodge Charger și Mitsubishi Eclipse. Din primul film au fost repetate și scenele jafului eșuat cu participarea personajului Vince, când acestuia îi sare în ajutor Brian la volanul noii Toyota Supra modificate în comun cu echipa Toretto. Urmează scena cu ultima cursă a viitorilor prieteni Dom și Brian.
Din cel de-al doilea film pe scenă a fost repetată prima cursă, în care Brian O’Conner a participat la volanul unui Nissan Skyline. Automobilele participante în scenă repetă aproape în totalitate aspectul exterior al celor prezentate în film, excepție fiind făcută de iluminarea colorată caroseriei, menită să creeze un efect și mai spectaculos.
Din cel de-al treilea film a fost redată scena curselor drift cu participarea DK la volanul unui Nissan 350Z și al personajului, care a apărut în filmele ulterioare doar în rol de cameo, Sean Boswell la volanul unui Nissan Silvia, oferit cu încredere de către prietenul lui Dominic Toretto, Han Lue.
Cel de-al patrulea film este prezentat doar prin scena jafului de combustibil din Republica Dominicană de către noua echipă al lui Dominic Toretto. Din păcate, scena în care Dom și Brian devin din nou rivali în cursa de la mijlocul peliculei cu numărul 4, pe care noi o considerăm una dintre cele mai captivante, nu a fost repetată în acest spectacol.
Urmează scena furtului super-car-urilor de excepție din Brazilia din cel de-al cincilea film, însă, contrar peliculei, acum eroii s-au avântat în furtul unui Lykan Hypersport, care apare pentru prima dată abia în cea de-a șaptea parte a seriei.
Din cel de-al cincilea film este repetată scena epică cu furtul seifului magnatului criminal din Rio de Janeiro de către Dominic și Brian la volanul unor Dodge Charger.
Mai târziu spectacolul prezintă cele mai spectaculoase scene din următoarele 3 pelicule, printre care scena cu tancul pe autostradă din cel de-al șaselea film și scena planării automobilelor din cel de-al șaptelea film al seriei. În final pe scenă și-a făcut apariția submarinul din cel de-al optulea film, împreună cu cursele epice pe zăpadă cu implicarea unui exemplar Dodge Charger modificat la greu și a unui Lamborghini Murcielago, la volanul căruia se afla eroul lui Tyrese Gibson, Roman Pearce.
Regretați că nu ați reușit să vedeți premiera? Nu e cazul! De fapt, cel mai epic spectacol al ultimilor ani a pornit într-un turneu de 5 ani pe întreg globul! În acest an Fast & Furious Live va fi prezentat pe 23 arene în 14 țări ale Europei.
0
3,337
GALERIE FOTO (84 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!