Honda NSX vs Nissan GT-R în drag racing, care din legendele nipone este mai rapidă? (Video)
19 Februarie 2018, 15:13
Jurnaliștii britanici de la Carwow au decis să pună la încercare două modele performante legendare de origine niponă, pentru a vedea care, totuși, este mai rapid.
Chiar dacă a fost lansat acum circa 10 ani, Nissan GT-R a beneficiat de mai multe actualizări, inclusiv și a substratului tehnic, pentru a putea concura în forță cu cei mai apropiați
rivali, pe mulți dintre care îi lasă în spate chiar și în prezent. GT-R are sub capotă unitatea biturbo V6 de 3.0 litri, ce livrează 572 CP și 633 Nm cuplu maxim transmis pe ambele punți.
Noua Acura (Honda) NSX a fost lansată mult mai târziu decât GT-R, în 2016, fiind succesorul ideologic al coupe-ului legendar, produs între anii 1990 și 2005. Ca și rivalul său, NSX are tracțiune integrală, însă este propulsată de un sistem hibrid,
ce combină două motoare electrice cu unitatea turboaspirată V6 de 3.0 litri. În tandem motoarele dezvoltă 580 CP și 645 Nm, nițel mai mult decât GT-R, deci. Modelul mai nou profită și de o greutate proprie mai mică de1,725 kg (contra 1,784 kg în cazul GT-R).
Aparent, Acura NSX are mai multe șanse de a ajunge învingător, iar care sunt rezultatele cursei vă invităm să urmăriți în clipul video de mai jos.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
1,956
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!