Honda combină cursele reale cu cele digitale cu Civic Type R (Video)

Honda a organizat o cursă între un pilot de curse și un gamer profesionist, pentru a demonstra cât de apropiate sunt cursele reale celor digitale... sau invers. Niponii au fost într-atât de ingenioși, încât au făcut tot posibilul pentru o luptă crâncenă și o concurență eficientă, mișcările automobilului din jocul digital fiind proiectate pe parbrizul vehiculului real aflat pe pista de curse. Precum într-un joc computerizat, pilotul aflat la volanul unui Honda Civic Type R putea vedea "fantoma" automobilului condus de cel de-al doilea "pilot".
La volanul exemplarului real Honda Civic Type R s-a aflat pilotul IndyCar Graham Rahal, iar la volanul exemplarului digital a fost gamerul profesionist Peter Jeakins. Ambele automobile au concurat pe circuitul Road Atlanta din SUA, doar că cel de-al doilea "pilot" a parcurs versiunea digitală al acestuia prin intermediul jocului computerizat Forza Motorsport 7. Automobilul pilotului Graham Rahal a fost echipat cu un sistem special, care a permis transmisiunea în timp real a mișcărilor automobilului digital operat de gamer.
Amintim că Honda Civic Type R este dotat cu benzinarul VTEC Turbo de 2.0 litri și 4 cilindri în linie, capabil să dezvolte 320 CP și 400 Nm cuplu maxim. Motorul este cuplat exclusiv la o cutie manuală cu 6 trepte. Civic Type R poate accelera până la 100 km/h în 5.7 secunde, iar viteza maximă este limitată la 272 km/h.
0
2,426
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!