Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Iată care sunt cele mai importante premiere Mercedes-Benz la Salonul Auto de la Geneva în acest an

19 Februarie 2018 - 10:56
Denis Godorozea
Mercedes-Benz intenționează să lanseze în viitorul apropiat o nouă serie de modele cu propulsie complet electrică EQ, iar primul reprezentat din noua familie va fi crossover-ul de serie Mercedes-Benz EQC, inspirat de la conceptul de acum doi ani Generation EQ.

Conceptul electric a primit două motoare electrice pe ambele punți, ce dezvoltă în tandem 408 CP și 700 Nm cuplu maxim, și sunt alimentate de la un set de baterii de peste 70 kWh, ce poate asigura o autonomie de până la 500 km cu "un singur plin". Curios este faptul, că din septembrie 2017 Mercedes-Benz oferă posibilitatea de a comanda noul crossover electric EQC, însă de oportunitate beneficiază doar locuitorii Norvegiei.
Tot la Geneva în martie curent va avea loc debutul public Mercedes-Benz C-Class facelift, prezentat în spațiul web cu câteva zile mai devreme. Odată cu versiunea actualizată a unui dintre cele mai solicitate modele din gama sa, germanii vor prezenta și noua versiune hibridă ce combină motoarele electrice cu un propulsor diesel. Primul de aceasta va beneficia chiar C-Class, versiunea va primi, cel mai probabil, denumirea C 400d EQ Power. La baza sistemului de propulsie hibrid va sta cel mai nou motor turbodiesel OM 654 de 2.0 litri cu 4 cilindri în linie, executat din aluminiu cu sistem de injecție Common Rail de a 4-a generație. Motorul fără echipament electric a debutat pentru prima dată în 2016 sub capota Mercedes-Benz E-Class. Noile modele hibride vor putea parcurge doar cu energie electrică până la 50 km.
Cea de-a treia, și una dintre cele mai importante va fi premiera coupe-ului performant cu 4 uși Mercedes-AMG GT Coupe, care va fi oferit în 4 variante de propulsie, printre care unul pe benzină și 3 electrificate cu propulsie hibridă. Noul model, conceptul căruia a fost prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Geneva, vine să concureze direct cu Porsche Panamera și să ia locul versiunilor anterioare de top Mercedes-Benz CLS.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter