În lista opționalelor Skoda Octavia va fi inclusă planșa de bord digitală

Skoda Octavia facelift va beneficia, în viitorul apropiat, de o planșă de bord digitală, identică celei oferite pe crossover-ul Karoq. Opțiunea a apărut în lista opționalelor în configuratorul modelului pe site-ul ceh al mărcii.
Ca și în cazul Karoq, panoul de bord digital va oferi 4 variante de afișaj informațional la alegerea șoferului. Cel standard amintește de planșele de bord "tradiționale" cu vitezometru și turometru, amplasate pe extremele tabloului digital, iar la mijloc vor fi afișate informații utile șoferului, precum pe ecranele unui computer de bord. Afișajul "Digital" transformă tabloul de bord într-un ecran adițional al sistemului multimedia, pe care poate fi prezentat inclusiv și sistemul de navigație, iar indicatoarele vitezei și turațiilor vor fi prezente pe partea de jos al tabloului. Stilul informativ va oferi cantitatea maximă de informații utile, inclusiv viteza, turațiile motorului, indicatoarele sistemului de navigație etc., în timp ce varianta minimalistă va afișa o cantitate minimă de informație.
Pe site-ul oficial al mărcii planșa de bord digitală este oferită în schimbul sumei de 8,900 coroane cehe, sau echivalentul a circa 350 euro.
0
2,442
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!