Lexus lansează ediția aniversară pentru GS F și RC F 10th Anniversary Edition

Lexus a prezentat edițiile aniversare a versiunilor GS F și RC F pentru a celebra cei 10 ani de existență a modelelor sale de performanță. Ediția specială a primit denumirea 10th Anniversary Edition, și aduce un set de modificări fermecătoare pentru cele două modele.
Modelele ediției speciale vor avea un exterior vopsit în nuanța Nebula Gray, condimentat de jante de 19 inch din aliaj de culoare neagră și etriere contrastante albastre.
De modificări s-a bucurat și interiorul automobilelor, dominat de nuanțe albastre și negre, căptușit în materiale precum Alcantara și piele perforată de cea mai înaltă calitate. Inserțiile realizate din fibră de carbon au și ele un luciu albastru. Fiecare exemplar al ediției limitate va beneficia și de o placă proprie cu inscripția ediției limitate.
Ambele modele au sub capotă unitatea aspirată natural V8 de 5.0 litri, ce livrează 467 CP și 526 Nm cuplu maxim, și se cuplează exclusiv la cutia automată cu 8 rapoarte, ce transmite cuplul pe puntea spate. Coupe-ul RC F accelerează până la 96 km/h (60 mph) în 4.4 secunde, atunci când sedanul este mai lent cu 0.1 secunde în același exercițiu din cauza greutății mai mari.
În total vor fi produse 340 exemplare a ediției limitate 10th Anniversary Edition, 240 unități fiind alocate coupe-ului RC F, iar altele 100 prevăzute pentru sedanul GS F.

Lexus va prezenta noile versiuni de performanță la Salonul Auto de la Chicago. Prețurile ediției limitate vor fi anunțate mai târziu.
0
1,590
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!