Limuzina Mercedes-Maybach vine cu modificări ale designului la Geneva

Din moment ce brandul Maybach a fost exclus din gama Daimler, fiind înlocuit cu noul Mercedes-Maybach, limuzina de lux a primit un design foarte apropiat de sedanurile S-Class, iar pentru a oferi mai multă exclusivitate versiunilor de lux, germanii au oferit limuzinei un aspect exterior distinctiv cu noul pachet de modernizări, ce va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva.
Mercedes-Maybach se bucură de o parte frontală cu un aspect modificat. Grila radiatorului caracteristică modelelor Mercedes-Benz a cedat locul unei grile noi cu design propriu cu lame verticale cromate, ochită la modelele anterioare Maybach 57 și 62. Caroseria în două nuanțe aduce omagiu modelelor de lux din istoria mărcii, iar mai târziu la alegerea clienților vor fi puse 9 variante de combinări de culori.
Opulență aspectului exterior adaugă noile jante de 20 inch, inclusiv și modelele care și-au făcut apariția pe seria limitată a decapotabilelor Mercedes-Maybach S 650. Pentru habitaclu sunt prevăzute mai multe variante noi de tapiserie.
Substratul tehnic nu a suferit modificări. Ca și anterior limuzina Mercedes-Maybach va fi oferită în trei versiuni: S 450, cu propulsorul V6 și 367 CP la activ, S 560, cu propulsor V8 și 469 CP la activ, și S 650, cu un V12, ce livrează 630 CP. Cele mai mari piețe de desfacere pentru Mercedes-Maybach S-Class sunt cele din SUA, Rusia și China, iar pe cea din urmă versiunea de top poartă denumirea S 680, deși este identică, din punct de vedere tehnic, cu versiunea S 650, prezentă în alte țări. Reorganizarea brandului Maybach a adus beneficii limuzinei de lux – la nivel mondial circa 10% din totalul vânzărilor S-Class sunt asigurate de versiunile Maybach.
0
1,610
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!