Noul Audi A6: tot mai aproape de premieră (Video)

Noua generație al sedanului german Audi A6 va fi prezentată, cel mai probabil, la Salonul Auto de la Geneva în primele zile a lunii martie. Cu acest prilej, pentru a trezi mai mult interes pentru premiera sa, germanii au publicat primul video de teasing, cu care dezvăluie o nouă doză de informații despre viitorul model.
Noul model va primi un design apropiat noului limbaj stilistic evoluat al mărcii, fiind asemănător celor mai noi Audi A8 și A7, cu o grilă a radoatprului hexagonală și blocuri optice full-LED. Va fi prezentă și versiunea de performanță S6, precum și pachetele de îmbunătățiri exterioare și interioare S-Line. Mai târziu noii game de modele cu indexul 6 se va alătura break-ul de top RS6.
La interior modelul va fi dotat cu planșa de bord digitală, identică celor debutate pe A8 și A7, precum și consola centrală dominată de două ecrane tactile, unul al sistemului multimedia și altul pentru comenzile sistemului de climatizare.
Salonul Auto de la Geneva își va deschide ușile la 6 martie curent, iar dacă noul sedan va fi prezentat la eveniment, producătorul ne-ar putea bucura cu noi doze de informație și poze.
0
3,016
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!