Noul Ford Focus a fost deconspirat!

Noul Ford Focus a fost deconspirat – în spațiul web a fost publicată prima poză cu automobilul necamuflat, unde putem savura revoluția designului compactei americane aproape în totalitate!

Actuala generație Ford Focus, a treia la număr, se află pe banda rulantă din 2010. Atunci modelul venea cu un design vizibil evoluat, însă mai conservator și fidel în proporții limbajului stilistic pornit de generațiile anterioare. În 2014 americanii prezintă versiunea actualizată a compactei sale cu design regândit al părții frontale, astfel, încât o mare parte a iubitorilor auto ar putea crede că este de fapt o nouă generație! Însă posteriorul și habitaclul mașinii trădau apartenența modelului celei de-a treia generație.
În spațiul web a fost scursă prima imagine cu noul hatchback necamuflat, prins în timpul producției spotului publicitar, probabil. Astfel, putem admira aspectul exterior al noului model, care în proporții și siluetă este un Focus pur-sânge, însă designul în ansamblu și a tuturor elementelor în parte este unul de-a dreptul revoluționar și atrăgător!

Noul Ford Focus IV va fi prezentat în curând, însă nu la Salonul Auto de la Geneva, ci la un eveniment special pe la mijlocul lunii aprilie. Prezentarea va avea loc, cel mai probabil, în Europa, deoarece în SUA noul model va ajunge nu mai devreme de anul viitor, ce se datorează transferului producției compactelor destinate pieței americane în China. Livrările Focus IV pentru clienții europeni ar putea începe în toamna acestui an. Până atunci vă invităm să aflați despre impresiile noastre despre exploatarea zilnică a generației actuale Ford Focus aflate în posesia redacției din relatările colegului nostru Petru Amihalachioaie!
0
2,891
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!