Noul Hyundai Santa Fe a fost prezentat în primele imagini

Premiera celei de-a patra generație a SUV-ului de top al producătorului sud-coreean va avea loc în luna martie al acestui an, iar până atunci Hyundai a făcut publice primele imagini cu noul Santa Fe.

Noul Santa Fe are un design exterior inspirat mult de la cel mai compact SUV Hyundai Kona, cu blocuri optice frontale duble. Grila radiatorului a fost mărită în dimensiuni și, fiind familiară limbajului stilistic al mărcii, a primit forme mai ascuțite.
Aparent, motoarele au rămas aceleași, însă acestea au fost, cel puțin, modernizate pentru o putere mai mare și consum de combustibil redus. Pe piața din Coreea de Sud noul Santa Fe va fi oferit cu două propulsoare turbodiesel, de 2.0 și 2.2 litri, versiunea pe benzină va fi prezentată de unitatea turboaspirată de 2.0 litri. Toate motoarele se vor cupla la cutia automată cu 8 rapoarte, iar mai târziu ar putea fi disponibilă și o cutie manuală cu 6 trepte pentru dotările incipiente.
Interiorul Hyundai Santa Fe a fost modernizat substanțial, devenind mai căpătând un aspect mai elegant și totodată "ușor", astfel încât nu mai crează senzația unui SUV de dimensiuni mari. Deși repetă, în mare parte, designul interior al modelelor noi deja prezentate, precum noua generație Hyundai i30, printre care blocul comenzilor sistemului de climatizare și ecranul sistemului multimedia cu comenzi tactile și butoane, noul Santa Fe se bucură, totuși, de un bord reliefat, volan cu design propriu și planșă de bord digitală diferită. Opțional Santa Fe va putea fi echipat cu sistemul de percepere a comenzilor vocale, dezvoltat pe baza platformei de inteligență artificială Kakao I. Cu această opțiune au fost deja înzestrate versiunile modernizate Genesis G70 și KIA Optima. Printre alte opțiuni curioase se enumeră aplicația SoundHound, care a migrat pe Santa Fe de la gadgeturile mobile și permite recunoașterea imediată a oricărei piese în automobil.
0
2,332
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!