Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: noul Porsche 911 GT3 RS

21 Februarie 2018 - 09:07
Ilie Toma
Cel mai puritan, cel mai orientat spre circuit Porsche 911 împrospătat îşi face astăzi debutul prin primele imagini şi informaţii, urmând să-şi marcheze prezenţa oficială la apropiatul salon auto de la Geneva. E noul Porsche 911 GT3 RS.
Şi pentru că vorbim de vârful de filosofie competiţională şi de ierarhie a gamei Porsche 911, inginerii germani au ales să meargă în continuare pe formula unui motor aspirat natural, nu a unuia turbo. Noul Porsche 911 GT3 RS e propulsat de un motor boxer de 4.0 litri în 6 cilindri, care poate dezvolta 520 CP, şi care poate catapulta noul model de la 0 la 100 km/h în numai 3.2 secunde! Viteza maximă? Ajunge la 312 km/h.

Motorul poate ajunge şi la 9,000 de turaţii pe minut, iar combinarea sa cu o cutie de viteze PDK special setată pentru el îi garantează performanţe de o acuitate desăvârşită.
E un model gândit şi creat în primul rând pentru circuit şi pentru performanţa supremă, dar e în continuare legal pentru a fi condus pe drumurile publice. Totuşi, cei de la Porsche s-au gândit la cei ce vor dori să-l folosească ca jucărie pentru a se da pe circuit în zilele de week-end, aşa că şi noul 911 GT3 RS poate primi pachetul Clubsport gratuit, care include montarea unei cuşti de protecţie la interior, un stingător manual, un buton de deconectare rapidă a bateriei şi centuri de siguranţă cu prindere în şase puncte.
Şi dacă nu v-aţi entuziasmat îndeajuns, aflaţi că noul bolid de 520 CP cântăreşte doar 1,430 kg, prin urmare fiecare cal-putere va avea de luptat cu mai puţin de 3 kg!

Preţurile pentru noul Porsche 911 GT3 RS, anunţate de producător, pornesc de la o valoare apropiată de 195 mii euro.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (10 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter