Premieră: primele imagini cu Mercedes-Benz C-Class facelift!

Mercedes-Benz a publicat astăzi primele imagini cu versiunea facelift a lui C-Class W205, atât în varianta sedan, cât şi break.
Actuala generaţie Mercedes-Bez C-Class a fost lansată la începutul anului 2014, reuşind să devină rapid cel mai vândut model din gama mărcii. În 2017, spre exemplu, Mercedes-Benz a vândut în total peste 415 mii de exemplare C-Class sedan şi break.

Ştirea apariţiei lui C-Class facelift este cu atât mai specială pentru noi, cei din redacţia PiataAuto.md, cu cât exploatăm tot din anul 2014, anul lansării modelului, un exemplar C-Class W205, cu care am reuşit deja să parcurgem multe zeci de mii de kilometri, iar întreaga istorie a exploatării lui poate fi găsită aici.
Să revenim la C-Class facelift, însă. Aşa cum ne-a obişnuit Mercedes-Benz în ultimii ani pentru modelele sale de bază, schimbările de design sunt mult mai discrete la etapa facelitului, evitându-se revoluţiile majore în aspect şi personalitate, şi recurgându-se mai degrabă la schimbări importante în substratul tehnic şi tehnologic al modelelor. Acelaşi lucru e valabil şi în cazul lui C-Class, silueta sa rămânând absolut neschimbată, la fel ca şi elementele esenţiale de caroserie.

C-Class a primit, însă, o nouă consistenţă a blocurilor optice faţă şi spate. În faţă blocurile full-LED nu mai au două corpuri LED separate, ci unul mare, asistat de ale două mai mici, tehnologia trecând de la LED INTELLIGENT LIGHT la MULTIBEAM – adică actuatoarele mecanice au fost înlocuite de blocuri cu mai multe LED-uri, 84 la număr pentru fiecar far, care se conectează şi de deconectează, fără mişcări mecanice.
Interiorul a suferit de asemenea modificări minore la design, însă mai multe picanterii hi-tech importante şi-au făcut loc pe C-Class facelift. Printre ele se numără cadranele de bord digitale şi un nou sistem multimedia, cu ecran panoramic simţitor mai mare. Nu lipseşte nici masajul opţional, iar un nou sistem, botezat ENERGIZING confort control, va combina mai multe funcţii pentru a menţine şoferul într-o stare dinamică şi activă la drum lung.
C-Class facelift a mai primit tot setul de tehnologii de condus semi-autonom, care a debutat recent pe S-Class facelift.

Ceea ce nu menţionează Mercedes-Benz deocamdată se referă la motoare, or, noi intuim că anumite motoare ar putea fi înlocuite cu lansări mai noi de pe modelele recente. Ne rămâne să aşteptăm debutul oficial al lui C-Class de la salonul auto de la Geneva, însă, pentru a afla mai multe informaţii la acest capitol.
0
3,614
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!