Primul model al sub-brandului de performanță Cupra este crossover-ul Ateca

SEAT lansează sub-brandul său de performanță, care se va concentra în dezvoltarea versiunilor sport de top pe baza modelelor spaniole, iar primul model din gama noii mărci este versiunea de performanță a crossover-ului SEAT Ateca cu sigla Cupra.
Modelul este descris de producător ca un crossover unic în segment, fiind foarte apropiat de segmentul premium. Cupra Ateca este propulsat de benzinarul turboaspirat de 2.0 litri, ce livrează 300 CP și se cuplează la cutia robotizată cu 7 rapoarte și dublu ambreiaj DSG, ce livrează cuplul pe ambele punți. Aceasta îi permite noului model să accelereze până la 100 km/h în 5.4 secunde, iar viteza maximă este limitată la 245 km/h.
Șoferul va putea seta comportamentul automobilului prin alegerea unui din regimurile de lucru a motorului, transmisiei și suspensiei oferite: Normal, Sport, Individual, Snow, Off-Road și Cupra. Ultimul regim este și cel mai performant, setând motorul și cutia pentru o reacție imediată la acționarea acceleratorului. Acest regim setează și sistemul de emisie pentru un sunet mai suculent.
Crossover-ul de serie este acompaniat de și primul bolid de curse pentru marca nou-creată. Acesta este un Cupra TCR, versiunea revizuită și modernizată a bolidului anterior SEAT Leon. Modelul va participa la seria de curse TCR din acest an.
0
2,447
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!