Procuratura Bulgariei va cerceta sursele de venit a proprietarilor celor mai luxoase automobile din țară

Procurorul general al Bulgariei a ordonat verficarea surselor de venit a 435 deținători a celor mai luxoase automobile din țară. Printre automobilele exotice cu prețuri colosale se enumeră modele Bentley, Ferrari, Lamborghini, Mercedes-Maybach și Rolls-Royce. Anchetatorii vor cerceta sursele de proveniență a mijloacelor bănești din care au fost achiziționate aceste automobile, pentru a stabili dacă veniturile au fost obținute în rezultatul escrocheriilor, corupției sau evaziunii fiscale.
Într-un interviu pentru France24, un reprezentant al Procuraturii Generale a Bulgariei a comunicat, că în lista persoanelor cercetate, afară de acești 435 deținători de automobile luxoase, sunt incluse alte 245 persoane, care au în posesie apartamente cu o valoare de peste 250 mii euro, și încă 120 proprietari a vilelor cu un preț de peste 400 mii euro.
Rezultatele anchetelor vor fi făcute publice în decurs de 3 luni. Prețurile pentru modelele luxoase Bentley, Mercedes-Maybach și Rolls-Royce pot începe de la puțin peste 250 mii euro și pot depăși sume de 1 milion euro, pe când salariul mediu în Bulgaria constituie circa 500 euro.
0
1,795
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!