Producția actualului BMW X4 va înceta peste o lună

Actuala și prima generație a SUV-ului compact cu siluetă coupe BMW X4 a fost lansată în 2013. Noul model s-a alăturat în gama bavarezilor SUV-ului mai mare, X6, și a fost oferit ca o alternativă pentru clienții ce doresc să combine practicabilitatea unui crossover cu designul dinamic al unui model sportiv. X4 a primit o parte frontală aproape identică modelului, cu care împarte baza și substratul tehnic – BMW X3, diferența fiind făcută de posteriorul mașinii și linia abruptă a acoperișului.
După 5 ani de producție, BMW X4 va fi pensionat în luna martie al acestui an, iar succesorul său, cel mai probabil va primi indexul G02, va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva în aceeași lună. Ca și în cazul predecesorului, noul X4 va avea o parte frontală foarte asemănătoare celei de pe X3 (G01), însă va beneficia de un posterior mai dinamic cu linii pătrățoase, deloc ondulate precum la fratele său mai practic. De la X3 noul SUV-coupe va primi cele mai noi tehnologii și sisteme din gama bavarezilor, precum și propulsoarele.
Ca și versiunea mai practică, X4 nu va fi lipsit de versiunea de top M40i, care va avea sub capotă aceeași unitate turboaspirată cu 6 cilindri în linie de 3.0 litri cu 360 CP și 500 Nm la activ. Producția noii generații va începe la scurt timp după ce actualul model va părăsi banda rulantă.
0
2,143
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!