Renault lansează ediția Super Hero Edition pentru modelul compact KWID

Renault lansează ediția Super Hero Edition pentru pasionații revistelor de benzi colorate Marvel pentru pseudo-crossover-ul compact Renault KWID. Ediția aduce modificări al aspectului exterior și la interior. Modelele ediției speciale vor fi disponibile în două variante, dedicate eroilor benzilor colorate și peliculelor Marvel și Marvel Studios Iron Man și Captain America.
Modelul dedicat "Omului de Oțel" are o caroserie vopsită într-o nuanță roșe, combinată cu accente de culoare aurie, precum armura eroului îndrăgit de fani. Pe portierele spate își face loc inscripția "Invincible", ce aduce omagiu primei serii de reviste cu benzi colorate dedicate eroului – Invincible Iron Man. Pe capacul portbagajului este aplicată imaginea reactorului eroului, care alimentează armura tehnologizată.
Versiunea Renault KWID dedicată eroului Căpitanul America are o caroserie vopsită în nuanță albă, cu accente de culoare roșie și albastră. Pe capota mașinii este aplicată imaginea cu scutul celebrului erou, iar pe portierele spate inscripția "Super Soldier", care amintește de programul datorită căruia Steve Rogers a devenit erou în seria de reviste cu benzi colorate și peliculele Marvel Studios. În dependență de versiune, interiorul automobilelor va fi dominat de nuanțe aurie sau roșie.
Ediția specială va fi disponibilă doar pe piața indiană, unde Renault KWID a fost lansat în exclusivitate în luna mai 2015. Ca și versiunile standard, compacta va avea sub capotă un benzinar aspirat natural de 1.0 litri cu 3 cilindri în linie și 68 CP la activ (91 Nm cuplu maxim). Motorul se cuplează la o cutie manuală cu 5 trepte, sau, opțional, la una automată.
0
1,745
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!