Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Serviciul InfoTrafic al INP oferă informații despre situația în traficul rutier în aplicația Waze

13 Februarie 2018 - 11:12
Denis Godorozea
Din 12 februarie curent serviciul InfoTrafic al Inspectoratului Național de Patrulare (INP) al Republicii Moldova distribuie informații referitor la situația din traficul rutier în aplicația Waze.
Serviciul lansat mai devreme de INP oferă informații referitor la starea traficului rutier în timp real, atenționând șoferii despre ambuteiaje și situații excepționale apărute pe străzile capitalei, iar din martie 2017 prin intermediul serviciului șoferii sunt informați despre echipajele de patrulare dotate cu echipamentul de măsurare a vitezei de tip "RADAR". Începând cu ziua de ieri serviciul este disponibil și în aplicația Waze, oferind astfel doritorilor acces mai rapid la informații prin sistemul de navigare.
Aplicația Waze este disponibilă pentru smartphone-urile ce folosesc sistemele de operare iOS și Android, și reprezintă un sistem de navigare cu posibilități vaste de socializare. La dispoziția utilizatorilor este pus un chat, iar aceștia pot să atenționeze alți participanți la trafic despre situația pe drumurile publice în regim online.

Proiectul a fost dezvoltat în cadrul parteneriatului Waze-INP, care face parte din proiectul Waze: Conected Citizens Program.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (3 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter