Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Skoda, automobilul oficial al ultra-maratonului Rubicon în Moldova

Skoda va figura în calitate de automobil oficial al ultra-maratonului Rubicon din Moldova, care îşi va lua startul peste doar două zile.
Rubicon este un o cursă de alergare anuală, gândită în trei etape, drept un test suprem al rezistenţei alergătorilor. În prima ediţie, care a avut loc în anul 2017, alergătorii eu traversat Moldova în partea de est e ei, pe parcursul a trei zile şi 463 km alergaţi. În acest an, cea de-a doua ediţie se concentrează pe raioanele din fâşia centrală a ţării, pornind de la Ocniţa şi până la Vulcăneşti, pe o distanţă de 473 km, iar anul viitor traseul va parcurge raioanele de vest ale Moldovei. Alergarea maratoniştilor are loc pe parcursul a trei zile, fără popasuri nocturne.
Astfel, Skoda va fi partenerul ultra-maratonului din acest an, care se va desfăşura între 9 şi 11 februarie, două dintre SUV-urile mărcii fiind protagoniste ale cursei – Kodiaq şi noul Karoq, model cu care redacţia noastră a desfăşurat de curând o mega-expediţie continentală. În cadrul Rubicon, noul Karoq va avea misiunea de a purta cronometrul oficial al competiţiei sportive. Mai mult ca atât, Skoda şi-a luat angajamentul de a însoţi alergătorii şi a le oferi mâncare caldă acestora.
Skoda are o tradiţie bine înrădăcinată la nivel mondial de a susţine evenimentele sportive de amploare, fiind de mulţi ani partenerul renumitului tur de ciclism Tour de France, a campionatului mondial de hochei şi a campionatelor WRC.
0
678
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!