Skoda va aduce la Geneva conceptul unui nou crossover compact electrificat

Skoda a prezentat schițele oficiale cu conceptul Vision X, care va fi prezentat publicului la Salonul Auto de la Geneva în luna martie al acestui an. Acesta este un crossover compact, care în viitor se va transforma într-un model de serie.
Vision X adoptă noul limbaj stilistic al cehilor, evoluat de la designul exterior al conceptului electric anterior Vision E. Față de show-car-ul precedent, noul concept nu a primit propulsie complet electrică, ci una hibridă. Producătorul nu a dezvăluit datele tehnice a noului concept, acestea urmând să fie dezvăluite la premiera oficială. Conceptul Skoda Vision E a fost prezentat la Salonul Auto de la Shanghai în aprilie 2017. SUV-ul electric cu siluetă coupe a fost construit pe noua platformă Volkswagen Group MEB, creată special pentru modelele cu propulsie electrică și nu este exclus că noul Vision X are la bază aceeași tehnologie. Vision E a fost dotat cu două motoare electrice (câte unul pe ambele punți), ce livrează un total de 306 CP.
Conceptul Vision X este parte a planului de electrificare a gamei de modele Skoda pentru viitor – producătorul se așteaptă ca până în anul 2025 circa 25% din totalul modelelor comercializate să aibă propulsie hibridă sau complet electrică.
0
1,869
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!