Suzuki prefațează un viitor crossover compact cu conceptul Future S

La expoziția Auto Expo din New Delhi compania Suzuki a prezentat conceptul Future S, care prefațează un viitor crossover compact de serie și direcția evoluției designului companiei pentru următorii ani. Ideea de bază a conceptului este integrarea inteligentă a posibilităților unui crossover în caroserie compactă.
Crossover-ul a primit parbriz panoramic, portiere în stilul Rolls-Royce cu deschidere inversă, fiind lipsit de montanți centrali, cei din față având un stil minimalist.
La interior conceptul poate adăposti până la 4 persoane, așezate pe scaune separate. Consola centrală este dominată de ecranul sistemului multimedia, prin care sunt acționate toate sistemele mașinii, iar ecranul este integrat într-un bloc rotund, ochit la modelele MINI. Future S a primit și o varietate de materiale la interior, printre care fibră de carbon, plastic și piele.
Producătorul nu dezvăluie datele tehnice a noului concept, însă cel mai probabil acesta are la bază platforma Heartect, pe care este construită și noua generație Suzuki Swift. Versiunea de serie Future S va fi prezentată în 2019, crossover-ul va avea un design mai conservator, iar sub capotă va avea benzinare cu volum cuprins între 1.2 și 1.5 litri.
0
1,646
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!