Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Toyota a prezentat versiunile de off-road extrem TRD Pro pentru Tacoma, Tundra și 4Runner

Toyota a prezentat versiunile actualizate destinate off-road-ului TRD Pro pentru Tacoma, Tundra și 4Runner, premiera oficială ale cărora va avea loc la Salonul Auto de la Chicago la 10 februarie curent.
Toate cele 3 modele se vor bucura de amortizatoare reglabile Fox, care permit setarea rigidității și a gărzii la sol. Pentru puntea spate este prevăzută suspensia cu foi de arc fortificată pentru a face față încercărilor extreme în timpul off-road-ului.

Comparativ cu versiunile standard, Tundra are o gardă la sol mărită cu 51 mm. Pick-up-ul în versiunea TRD va fi echipat cu jante din aliaj BBS de 18 inch și anvelope Michelin 275/65. La partea frontală își fac loc o nouă grilă a radiatorului și capota cu incizii de aer. Blocurile optice față sunt umbrite, iar farurile anti-ceață sunt de tip LED.
Pick-up-ul mai mic Tacoma are o gardă la sol mărită cu 25 mm, scut de protecție fortificat pentru motor, jante de 16 inch "încălțate" în anvelope Goodyear rigidizate cu kevlar. Pentru a face față provocărilor, inclusiv și pentru traversarea albiilor, Tacoma a beneficiat de sistem de admisie fixat pe montantul față din dreapta.
Ca și în cazul Tacoma, SUV-ul 4Runner are o gardă la sol mărită cu 25 mm, însă se bucură de jante de 17 inch și anvelope Nitto Terra Grappler. Printre celelalte modele 4Runner este evidențiat prin spațiul de depozitare adițional montat pe acoperiș.
0
506
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!