Alfa Romeo lansează versiunea specială NRING pentru modelele Giulia și Stelvio pentru a marca recordurile acestora pe Nurburgring

Italienii de la Alfa Romeo lansează versiunea specială NRING pentru sedanul Giulia și SUV-ul Stelvio, pentru a marca succesele acestor modele pe circuitul Nurbirgring. În total vor fi produse 216 automobile în versiune specială, câte 108 exemplare pentru fiecare model. 108 – un alt număr simbolic pentru italieni, în acest an Alfa Romeo împlinește 108 ani de la fondare.
Modelele ediției speciale vor fi vopsite în nuanța surie Circuito Grey, iar fiecare exemplar a dispune de o placă cu numărul de ordine pe caroserie. Ediția limitată aduce cu sine discuri de frână carbon ceramice, scaune sport Recaro cu carcas din fibră de carbon, levierul cutiei de viteze Mopar cu inserții din carbon și volan îmbrăcat în piele și Alcantara. Inserțiile de pe caroserie vor fi și ele compuse din fibră de carbon.
Nivelul de echipare pentru seria NRING este unul pe măsură, astfel, toate modelele speciale vor fi dotate cu cruise control adaptiv, sistem audio Harman/Kardon, sistem multimedia cu ecran de 8.8 inch cu conexiuni Apple CarPlay și Android Auto. Afară de aceasta, sedanul Giulia va avea acoperiș compus din fibră de carbon.
Motorul și cutia de viteze, însă, nu au suferit schimbări. Ca și versiunile de top de serie, modelele seriei NRING vor avea sub capotă benzinarul turboaspirat V6 de 2.9 litri cu 510 CP și 600 Nm la activ, cuplat la o cutie automată cu 8 trepte. Suspensia adaptivă va rămâne și ea fără schimbări.
Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio a devenit recordman în clasa SUV-urilor pe Nurburgring, după ce a reușit să parcurgă circuitul legendar în 7 minute 51.7 secunde, sau cu 7 secunde mai rapid decât deținătorul recordului anterior Porsche Cayenne Turbo S. Mai mult decât atât, Stelvio a devenit mai rapid chiar decât BMW M4 și Lamborghini Gallardo!
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio a devenit mai rapid decât Porsche Panamera Turbo cu aceleași 7 secunde, parcurgând circuitul german în 7 minute 32 secunde.
0
2,078
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!