Bentley Bentayga beneficiază de un spațiu de depozitare cu scaner de amprente

Bentley va oferi o nouă opțiune viitorilor cumpărători a primului SUV din gama producătorului britanic Bentayga. De această dată producătorul introduce în lista opționalelor un spațiu de depozitare integrat în tunelul central al SUV-ului cu scaner de amprente integrat, astfel încât proprietarii pot să nu-și mai facă griji de obiectele personale de valoare păstrate în automobil.
Spațiul de depozitare este proiectat de diviziunea Mulliner și reprezintă în sine un box compus integral din aluminiu. La interior, afară de spațiu adițional de depozitare, se situiază două prize USB pentru conectarea gadgeturilor, care pot fi încărcate precum în interiorul boxei, atât și la exterior prin intermediul unui cablu. Scanerul de amprentă integrat în capacul spațiului de depozitare adițional poate "reține" concomitent mai multe amprente.
Bentley Bentayga a devenit pentru producătorul britanic modelul, care asigură cea mai mare parte a vânzărilor, fiind și primul SUV din gamă. Din momentul apariției Bentayga a beneficiat de o varietate imensă de versiuni speciale și echipări opționale, care să satisfacă cerințele celor mai pretențioși clienți. Astfel, mai devreme au fost prezentate versiuni speciale dedicate amatorilor de pescuit, cât și două versiuni pentru amatorii de vânătoare. Totodată, Bentayga este primul model electrificat și primul model alimentat cu motorină din gama Bentley.
0
1,169
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!