Carlex Design prezintă un program de tuning bestial pentru Mercedes-Benz X-Class

Atelierul de tuning Carlex Design din Polonia oferă un nou set de tuning pentru Mercedes-Benz X-Class. Pick-up-ul poate fi modificat în două variante complet diferite, care au primit denumirile Urban și Off-Road și diferă substanțial una de alta.
În varianta Urban clienții vor primi un X-Class cu gardă la sol micșorată și jante din aliaj de 22 inch. Caracterul urban al pick-up-ului în această versiune este accentuat de inserțiile exterioare din carbon și elemente contrastante de culoare portocalie, care se regăsește și pe etriere.
Interiorul X-Class Urban este dominat de inserții din fibră de carbon și piele de culoare roșie, în care sunt îmbrăcate și scaunele sport Recaro.
Versiunea X-Class Off-Road, după cum reiese și din denumire, este totalmente dedicată exploatării pe drumuri avariate.iar fiecare element din setul de modificări exterioare vine să accentueze acest lucru. Acest X-Class se bucură, în primul rând, de o gardă la sol mărită și jante și anvelope de off-road. Pe acoperiș sunt prezente blocuri de iluminare adiționale. Pragurile laterale și motorul se bucură de scuturi de protecție din oțel.
La interior, ca și în versiunea Urban, X-Class Off-Road a primit inserții din fibră de carbon, mai puține, însă – volanul este în totalitate îmbrăcat în piele, fără careva inserții adiționale din fibră de carbon. Habitaclul este tapisat în piele de culoare neagră, iar scaunele sportive cedează locul unor mai confortabile.
Motoarele pick-up-ului german nu au fost supuse modificărilor. Versiunile modificate vor avea sub capotă fie turbodieselul de 2.3 litri preluat de la Nissan Navara, fie cu unitatea pe benzină dezvoltată de Mercedes-Benz V6 de 3.0 litri cu 258 CP și 550 Nm la activ.

Prețurile nu au fost anunțate. În total vor fi produse câte 999 exemplare Mercedes-Benz X-Class în cele două versiuni, iar pentru care ați opta Dvs?
0
4,010
GALERIE FOTO (23 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!