Cel mai mare monovolum KIA a fost modernizat

Monovolumul KIA Carnival a fost modernizat. Generația actuală, a modelului sud-corean a treia la număr, a fost lansată în 2014, iar acum a venit timpul pentru facelift-ul de mijloc de carieră.
La exterior Carnival se bucură de o nouă grilă a radiatorului, care este disponibilă în două variante de design diferite pentru versiunile incipiente și cele de top. Au fost redesenate barele de protecție cu farurile anti-ceață, iar în versiunile de top acestea sunt cu 4 secțiuni de iluminare, preluate de la alte modele din gama KIA. Designul interior al blocurilor optice spate a fost ușor retușat, iar odată cu facelift-ul vor fi disponibile opțional blocuri optice față de tip LED.
La interior au parvenit mai puține schimbări, nou este volanul și câteva variante de tapiserie și inserții noi. Printre curiozitățile Carnival se enumeră varianta cu 4 rânduri de scaune, care poate adăposti până la 11 pasageri la bord! Culmea este că acest aranjament este iclus în dotarea de bază, atunci când în cea medie cu 4 rânduri de scaune Carnival oferă locuri pentru 9 persoane, iar cea de top vine cu 3 rânduri de scaune, oferind spațiu imens celor de la bord.
Printre noutăți se enumeră sistemul multimedia ușor modernizat, care percepe acum comenzi vocale. În versiunile de top sistemul audio premium Infinity a cedat locul sistemului Krell. Gadget-urile vor putea fi încărcate cu tehnologia wireless, iar lumina de fază lungă va fi schimbată cu cea de fază scurtă automatizat.

Motoarele vechi, turbodieselul de 2.2 litri cu 202 CP și benzinarul V6 de 3.3 litri cu 280 CP au rămas neschimbate, în schimb Carnival se bucură de o nouă cutie automată cu 8 trepte, în schimbul celei vechi cu 6 rapoarte.
Pentru început KIA Carnival va fi lansată pe piața din Coreea de Sud în această lună, cu prețul de start de circa 27 mii dolari. Mai târziu monovolumul va fi lansat și pe celelalte piețe.
0
3,223
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!