Compania comună a BMW Group, Daimler AG, Volkswagen Group și Ford a prezentat designul viitoarelor stații de alimentare cu energie a electromobilelor

Întreprinderea IONITY, creată în comun de concernele BMW, Daimler, Volkswagen și Ford, a prezentat cum vor arăta viitoarele sale stații de alimentare cu energie a electromobilelor. Compania va dezvolta o rețea de stații de alimentare pe tot teritoriul Uniunii Europene.
Toate stațiile vor diferi de cele de alimentare cu combustibil prin acoperiș plutitor și vor avea design minimalist cu elemente de culoare albă. De asemenea toate stațiile vor fi dotate cu câte un pilon de iluminare care va avea rolul unui far pe timp de noapte, ușor observat de la distanțe mari.
Inițial compania planifică să lanseze până la 400 stații de alimentare cu energie electrică fiecare cu o putere de 350 kW. Primele 20 stații și-au început activitatea la finele anului trecut, alte 100 vor fi date în exploatare până la sfârșitul acestui an, iar toate cele 400 stații prevăzute vor fi lansate până în 2020.
În prezent cea mai mare rețea de stații de alimentare aparține companiei americane Tesla. Rețeaua este constituită dintr-un total de 1,130 stații.
0
1,752
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!