Electromobilitatea germano-chineză avansează: Daimler şi BYD lansează noul DENZA 500

Vă mai amintiţi de parteneriatul anunţat de germanii de la Daimler şi chinezii de la BYD pentru crearea unui brand 100% electric, destinat Chinei şi botezat DENZA? Asta se întâmpla în 2012, iar în 2014 a venit şi primul model de serie DENZA, cu o autonomie de până la 300 km.
Acum a venit timpul unei actualizări tehnologice de amploare, astfel încât astăzi Daimler şi BYD anunţă lansarea unui nou vehicul DENZA, care e, de fapt, o versiune puternic actualizată a precedentului model, botezată cu un nou nume, care să corespundă noii valori de autonomie. Noua lansare poartă numele DENZA 500 şi, aşa cum aţi şi ghicit, poate oferi o autonomie de până la 500 km.
Pe lângă actualizările tehnice, DENZA 500 a trecut şi prin împrospătări estetice la exterior şi interior, dar, cel mai important e că avansul parteneriatului celor de la Daimler şi BYD se realizează că fundalul unei creşteri semnificative de vânzări şi popularitate a electromobilelor în China. În această ţară funcţionează deja peste 112 mii de puncte de încărcare pentru automobilele electrice, iar marca germano-chineză DENZA a înregistrat anul trecut o creştere de +85% la vânzări.
0
2,164
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!