Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Ferrari va lansa un nou model cu propulsie hibridă, de această dată - de serie

Primul model hibrid din gama producătorului italian a fost super-car-ul Ferrari LaFerrari. Acel model, produs în ediție limitată, avea la bază un V12 de 6.2 litri aspirat natural, acompaniat de două motoare electrice. În viitorul apropiat, însă, compania italiană intenționează să lanseze un model nou cu propulsie hibridă, care va fi unul absolut de serie, iar cel mai probabil de noua propulsie electrificată va beneficia chiar primul SUV din istoria mărcii!
Apariția unui model cu capacități sporite în off-road sub sigla Ferrari a fost confirmată chiar de șeful concernului FCA, care a declarat că acesta va concura direct cu noul Lamborghini Urus. De curând Sergio Marchionne a adăugat pentru revista Auto Express, că compania italiană lucrează la o nouă propulsie hibridă.
Noua tehnologie va avea la bază o unitate V8 dezvoltată de italieni, care va fi acompaniată de unul sau două motoare electrice. Nu este exclusă și varianta unei propulsii hibride cu un benzinar V12, însă prevederile normelor ecologice ar putea exclude această posibilitate.
0
368
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!