Ford lansează ediția California Special în cinstea versiunii de acum 50 ani

Ford atrage interesul clienților pentru coupe-ul Mustang cu ediții speciale cu accente retro. Astfel, în noiembrie a fost prezentată versiunea Bullit, creată în cinstea detectivului din pelicula din 1968, pentru ca acum să prezinte o altă versiune, dedicată aceluiași an, cu denumirea California Special, cu accente exterioare inspirate de la ediția Mustang de acum 50 ani.
Originalul Ford Mustang GT California Special din 1968 putea fi distinsă de versiunile standard cu un calandru de culoare neagră, blocuri optice frontale anti-ceață Lucas sau Marchal, dungi laterale de mai multe culori, incizii de aer laterale și un spoiler pe capacul portbagajului. Noul Ford Mustang GT California Special este fidel tradițiilor și diferă de celelalte versiuni printr-un calandru de culoare neagră, splitter frontal preluat de la pachetul Performance Pack 1, dungi laterale cu inscripții GT/CS, precum și inscripții contrastante pe capacul portbagajului "California Special" și jante bicolore din aliaj cu design original.
Precum și celelalte exemplare în versiunea GT, modelele ediției speciale vor avea sub capotă unitatea pe benzină V8 de 5.0 litri cu 466 CP și 569 Nm la activ. La interior Mustang California Special va bucura proprietarii cu scaune tapisate cu piele de căprioară Miko, inscripții GT/CS și accente de culoare roșie.
Afară de ediția California Special, cei de la Ford lansează pentru toate versiunile Mustang și câteva nuanțe noi, ochite la modelele de epocă, printre care Velocity Blue, Need for Green și Dark Highland Green, care au fost și cele mai solicitate între anii 1960 și 1970 pentru Mustang. Pe lângă aceste noutăți, din 2018 Mustang poate fi echipat, opțional, cu sistemul multimedia Bang&Olufsen Play de 1,000 W cu 12 difuzoare.
0
2,053
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!