GENEVA 2018: BRABUS a dezvăluit un proaspăt Mercedes-Benz S-Class de 800 CP

Odată cu actualizarea de mijloc de carieră a limuzinei germane, vin şi atelierele de tuning cu reinterpretările lor, iar cei de la BRABUS sunt, ca întotdeauna, printre cei mai îndrăzneţi. Noua lor limuzină modificată, bazată pe Mercedes-AMG S 63 4MATIC+, livrează 800 CP şi 1,000 Nm, venind cu şi mai multe detalii rafinate la interior şi exterior.
Cu noii parametrii ai motorului V8 de sub capotă, limuzina poate accelera de la 0 la 100 km/h în numai 3.1 secunde! Aşa că modificările de design nu au rol doar de a-i spori agresivitatea vizuală, ci şi de a-i asigura un plus de forţă de apăsare, pentru a menţine o aderenţă cât mai mare cu asfaltul la dezlănţuirea unei asemenea performanţei. Cu acelaşi scop a fost instalat şi un set nou de jante monobloc de 21 de ţoli, cu un design ce debutează în premieră în tabăra celor de la BRABUS.
Iar acum imaginaţi-vă că acest oficiu ultra rapid pe patru roţi a evadat şi din limitele electronice obişnuite ale germanilor, de 250 km/h. Astfel, viteza lui maximă ajunge la tocmai 300 kilometri la oră!
0
4,759
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!