GENEVA 2018 LIVE: Alfa Romeo prezintă ediția limitată NRING a modelelor Giulia și Stelvio

7 Martie 2018, 18:15
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Geneva
La doar câteva zile după anunțul oficial al ediției limitatea NRING pentru modelele Giulia și Stelvio, Alfa Romeo prezintă pe viu versiunile modificate la evenimentul de la Geneva. Trebuie să spunem, că pe stand ambele mașini au o prezență și mai impunătoare decât pe pozele prezentate în web!
În total vor fi produse doar 216 exemplare NRING, câte 108 modele Giulia și Stelvio. Ediția omagiază succesele acestor două modele pe circuitul Nurburgring. Astfel, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio a devenit cel mai rapid sedan pe Nurburgring cu cel mai bun rezultat de 7 minute și 32 secunde, depășind recordmanul precedent Porsche Panamera Turbo. Stelvio a surclasat Porsche Cayenne în clasa SUV-urilor pe Nurburgring, reușind să parcurgă traseul în 7 minute și 51.7 secunde.
Toate exemplarele ediției limitate vor fi vopsite în nuanța Circuito Grey și vor beneficia de câte o placă cu numărul de ordine a ficărui automobil în parte, care să sublinieze apartenența la ediția specială. Afară de celelalte modificări, ediția NRING aduce discuri de frână carbon ceramice imense, scaune sport cu suport lateral extrem de bine profilat Recaro cu carcas din fibră de carbon și un levier al cutiei de viteze automate Mopar cu inserții din carbon. Volanul este îmbrăcat într-o combinație de piele și Alcantara.
Nivelul de echipare nu este lăsat pe al doilea plan, fiind și el unul demn de remarcat. Toate modelele ediției speciale vor dispune de sistem audio Harman/Kardon, ecran de 8.8 inch al sistemului multimedia cu conexiuni Apple CarPlay și Android Auto. Nu vor lipsi nici cele mai noi sisteme de siguranță și asistenți din dotările concernului FCA.
Sub capota modelelor ediției NRING se regăsește motorul versiunilor de top Quadrifoglio – benzinarul turboaspirat V6 de 2.9 litri, ce livrează 510 CP și 600 Nm, cuplat la cutia automată cu 8 trepte, ce transmite cuplul pe ambele punți. Stabilitate maximă în timpul mersului este asigurată de suspensia adaptivă, preluată de la versiunile de top.
0
2,286
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!